значи случи се следното!карам си и изведнъж ми светка на таблото една лампичка нещо като маркуче със струи от долу...след което ми се вкличи прекрата и започна да се върти без да спира...загасих колата и я запалин на ново и всичко се оправи и си бачка без проблеми....преди време има проблем с тока и си оправих алтернатора....може ли това да е грешка на pc-то в следствие на помредата на колата....или според вас какво може да означава?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странна случка със 146 T.Spark
Collapse
X
-
по-принцип индикацията която ти е светнала сигнализира за повреда по инжекционната система. Предлагам ти да отидеш на диагностика за да разчетат каква грешка се е записала в компютъра и да я изчистят. Бат Бобо е невероятен в това отношение.
ЗАБЕЛЕЖКА!!!
Колега напиши в подписа си какъв автомобил караш и с какъв двигател. (от правилата на форума е)
Също така при съвет от колеги ще е много удобно ако знаят от къде си - това също можеш да го вметнеш някъде.
БЛАГОДАРЯ!Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
-
Re: Мн старнно с 146 T.Spark
Първоначално публикувано от sparkзначи случи се следното!карам си и изведнъж ми светка на таблото една лампичка нещо като маркуче със струи от долу...след което ми се вкличи прекрата и започна да се върти без да спира...97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment