Известие

Collapse
No announcement yet.

Странна случка със 146 T.Spark

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странна случка със 146 T.Spark

значи случи се следното!карам си и изведнъж ми светка на таблото една лампичка нещо като маркуче със струи от долу...след което ми се вкличи прекрата и започна да се върти без да спира...загасих колата и я запалин на ново и всичко се оправи и си бачка без проблеми....преди време има проблем с тока и си оправих алтернатора....може ли това да е грешка на pc-то в следствие на помредата на колата....или според вас какво може да означава?

направи и една диагностика нищо чудно и гре6ка да е
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

по-принцип индикацията която ти е светнала сигнализира за повреда по инжекционната система. Предлагам ти да отидеш на диагностика за да разчетат каква грешка се е записала в компютъра и да я изчистят. Бат Бобо е невероятен в това отношение.

ЗАБЕЛЕЖКА!!!
      Колега напиши в подписа си какъв автомобил караш и с какъв двигател. (от правилата на форума е)
      Също така при съвет от колеги ще е много удобно ако знаят от къде си - това също можеш да го вметнеш някъде.
      БЛАГОДАРЯ!
      Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Re: Мн старнно с 146 T.Spark

Първоначално публикувано от spark
        значи случи се следното!карам си и изведнъж ми светка на таблото една лампичка нещо като маркуче със струи от долу...след което ми се вкличи прекрата и започна да се върти без да спира...
        Обикновенно това става когато на датчика за темп. на антифриза му се извади буксата. Възможно е и по кабелите да има пробив. На диагностика обаче точно ще си покаже кое е дало грешка
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
        X